AVÍS LEGAL

Informació general
En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic:
Titular de la pàgina web: JOSEP CUSCÓ.
JOSEP CUSCÓ està situada a:
C./ Cantallops, 24 – 08739 – Cantallops d’Avinyonet (Barcelona) – Spain
CIF/NIF 35048732-K
Adreça de correu electrònic de contacte: caljeroni@caljeroni.com
A través del seu web, caljeroni.com, JOSEP CUSCÓ posa a disposició dels usuaris d’Internet informació sobre l’empresa i els productes i serveis que ofereix.
Propietat intel·lectual
JOSEP CUSCÓ té tots els drets d’explotació reservats. Els drets de propietat intel·lectual sobre el contingut íntegre d’aquest lloc web són propietat de JOSEP CUSCÓ.
Queda prohibida la reproducció, retransmissió, còpia, cessió o difusió total o parcial del seu contingut sense autorització expressa i per escrit del titular d’aquest lloc web.
Tampoc s’autoritza l’extracció d’elements del lloc web causant perjudici a JOSEP CUSCÓ, de conformitat amb les disposicions vigents.
Responsabilitat dels continguts i dels enllaços
JOSEP CUSCÓ no assumeix la responsabilitat de les infraccions en què puguin incórrer els usuaris ni dels danys i perjudicis causats per la utilització d’aquesta web, i es reserva el dret d’actualització i modificació de la informació sense previ avís.
Dades de caràcter personal: política de privacitat
El lloc web caljeroni.com no recull cap dada personal ni l’ordinador de l’usuari. Les dades facilitades per l’usuari en el formulari de contacte, són utilitzades únicament per enviar aquest, no quedant cap dada guardat en bases de dades. La direcció de correu electrònic de l’usuari que enviï el formulari, no serà revelada a tercers sota cap concepte ni circumstància.